19 Sep 2023

30 de specialiști români și internaționali participă, pe 22 septembrie 2023, la noua ediție a conferinței „HR Uncovered”, organizată de BusinessMark la București și online. Vorbim despre cum se construiește imaginea unui brand de la nivelul departamentului de resurse umane, din două perspective: BECOMING și LEADING.

18 Sep 2023

Pe 20 septembrie 2023, BusinessMark revine la București cu un nou eveniment dedicat directorilor financiari. În cadrul celei de-a IX-a ediții CFO Conference, discutăm cu specialiști din domeniu despre cum reușesc directorii financiari să crească reziliența companiilor și să gestioneze scenariile de risc, într-un mediu volatil, dominat de blocaje la nivel de supply chain, costuri ridicate, inflație, creștere a dobânzilor, instabilitate regională.

09 Jun 2023

Proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge, din nou la Iași. Pe 14 iunie 2023, abordăm, alături de experți locali și internaționali, subiecte cheie privind brandul de angajator și impactul pe care îl are asupra atragerii și păstrării angajaților valoroși.

09 Jun 2023

BusinessMark revine, pe 13 iunie 2023, la Iași cu un nou eveniment din seria „CFO Conference”, ce va aduce împreună lideri financiari din companii de top, pentru a discuta și schimba idei valoroase despre modalitățile prin care directorii financiari pot contribui la stabilitatea organizației, într-un mediu volatil.

23 May 2023

ESG (Environment, Social & Governance) a devenit un subiect tot mai relevant în peisajul economic global în ultimele două decenii. Cu toate acestea, abia în luna ianuarie 2023, directiva CSRD a intrat în vigoare, oferind statelor membre ale Uniunii Europene un termen de 18 luni pentru a o implementa în legislația națională. Astfel, începând cu 2024, companiile cu o cifră de afaceri de peste 40 de milioane de euro și/sau active totale mai mari de 20 de milioane de euro și/sau peste 250 de angajați vor fi obligate să raporteze rezultatele lor în ceea ce privește sustenabilitatea. Întreprinderile mici și mijlocii listate pe piețele reglementate din UE vor avea termen până la 1 ianuarie 2026 pentru a se conforma cerințelor de raportare.

28 Mar 2023

Într-un mediu de business volatil și un context economic dificil, cum își propun liderii financiari să crească reziliența companiilor și să atingă obiectivele de creștere pe termen lung? Care va fi evoluția investițiilor în 2023? Cum pot fi gestionate scenariile de risc ce se raportează la aspecte precum: inflație, recesiune, dificultățile la nivel de supply chain, contextul geopolitic, cybersecurity? Care este rolul CFO-ului în a conduce compania în direcția abordării sustenabile? Cum poți integra măsuri de “compliance”. susținând un plan financiar deja dificil?

27 Feb 2023

BusinessMark are plăcerea să invite investitorii, dezvoltatorii și agenții de pe piața imobiliară, reprezentanții din companii de construcții și consultanță, arhitecții și alți experți din domeniu la noua ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”, ce va avea loc pe 3 martie 2023.

17 Jun 2022

BusinessMark invită specialiștii de resurse umane din Brașov să participe la prima ediție HR VIBES de la debutul pandemiei de COVID-19. În cadrul acestui eveniment, ce se va desfășura în format hibrid pe 15 iunie 2022, privim cu atenție la provocările din ultimii doi ani și modul în care organizațiile și departamentele de HR au reușit să se adapteze și să transforme obstacolele

17 Jun 2022

HR VIBES, eveniment dedicat specialiștilor de resurse umane continuă în luna iunie, ajungând de această dată în Timișoara, la Iulius Congress Hall. Pe 9 iunie 2022, specialiști din domeniu vor privi cu atenție spre contextele locale, acordând o atenție deosebită provocărilor din ultimii doi ani, care au dus la transformarea departamentului de HR. Evenimentul se va desfășura în for

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ