Stiri

08 Dec 2023

PENNY România a pregătit întreaga rețea de peste 360 de magazine la nivel național pentru intrarea în vigoare a Sistemului Garanție-Returnare începând cu 30 noiembrie, suma investită în echiparea magazinelor și infrastructura necesară amplasării echipamentelor ridicându-se la 21,2 milioane de euro.

29 Nov 2023

OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din sud-estul Europei, anunță că a încheiat un parteneriat cu Vulcangas România pentru deschiderea de stații de alimentare cu gaz natural comprimat (GNC) și lichefiat (GNL).

22 Nov 2023

Spitalul Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, certificat World’s Best Hospitals, a demarat un parteneriat strategic împreună cu Grupul Medical Nord (fostul Provita) pentru sănătatea pacienților din România.

17 Nov 2023

Compania Continental anunță numirea lui Daniel Groza (44 de ani) în funcția de director al centrului de cercetare și dezvoltare Continental din Iași.

15 Nov 2023

O nouă centrală fotovoltaică a fost finalizată de compania E.ON Ener-gie România în cadrul parteneriatului încheiat cu producătorul român de cărămidă, Cemacon, valoarea investiției ridicându-se la circa 850.000 de euro.

15 Nov 2023

Gebrüder Weiss România anunță lansarea, începând cu 15 octombrie, a unei noi rute de transport de mărfuri, către și dinspre Republica Moldova, consolidându-și astfel poziția pe piața de transport din regiune.

07 Nov 2023

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță un proiect de amploare pe segmentul de birouri, care va fi dezvoltat special pentru gigantul german Infineon Technologies, companie listată la Bursa din Frankfurt și lider în proiectarea și producția de semiconductori.

06 Nov 2023

Geiger, una dintre primele firme de construcții germane din România, cunoscută pentru execuția de drumuri și autostrăzi, și-a diversificat, ȋn ultimii ani, portofoliul de servicii de pe piața locală. Cel mai nou departament este cel de construcții la cheie, care a ajuns să fie o companie de sine stătătoare și să reprezinte 23% din afacerile grupului ȋn România.

31 Oct 2023

Holcim România, unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții la nivel național, a deschis o nouă stație de agregate în localitatea Neudorf, județul Arad, fiind primul proiect de tip greenfield în divizia de agregate a companiei, rezultat în urma unei investiții de peste 3 milioane de euro.

30 Oct 2023

OMV Petrom și Auchan Retail România au finalizat amenajarea la nivel național a aproape 400 de magazine de proximitate MyAuchan în toate stațiile Petrom.

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ