Comunicate de presa

04 Dec 2023

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), a dat startul celei de-a 17-a serii a programului Executive MBA Bucharest.

29 Nov 2023

Peste 160 de persoane au participat, pe 16 noiembrie 2023, la conferința anuală „SHIFT. Business Transformation and Change Management Conference”, ce s-a desfășurat în format fizic, la Hotspot Workhub din București și online.

29 Nov 2023

Henkel România este, din 2010, un partener tradițional al Departamentului Modă-design vestimentar al Universității de Artă și Design – UAD – Cluj-Napoca, compania dorind să contribuie și să sprijine astfel demersurile educative și inovațiile UAD, un adevărat pionier în domeniul învățământului academic creativ din România.

29 Nov 2023

În perioada 5 - 15 decembrie, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Romania) își deschide porțile. Astfel, companiile care nu sunt membre ale AHK România au prilejul să cunoască o comunitate de business dinamică, vizitându-ne la Hotspot, în Calea Griviței 82-98, et. 1 cădirea The Mark, Corp The Podium, între orele 10.00 – 16.00 (zilele lucrătoare).

22 Nov 2023

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 21-23 noiembrie mai multe întâlniri de cunoaștere între 14 companii germane și peste 70 de companii românești, potențiali furnizori (producători sau prestatori de servicii).

21 Nov 2023

Mediul de afaceri și autoritățile au subliniat necesitatea colaborării pentru a asigura implementarea și dezvoltarea sistemului de reciclare/returnare. Acest sistem, la rândul lui, va contribui la un mediu mai curat și la transformarea deșeurilor în resurse. Ideile și sugestiile privind colaborarea, prin finanțare, know-how și legislație adecvată, au fost dezbătute luni, în cadrul simpozionului „Gestionarea deșeurilor/reciclare, cu focus pe soluții pentru Sistemul de Garanție-Returnare”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România).

20 Nov 2023

Situația economică a companiilor cu capital german din România s-a deteriorat în această toamnă, iar cele mai multe dintre acestea sunt pesimiste și în ce privește viitorul, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) în octombrie 2023.

16 Nov 2023

PENNY România a lansat cel de-al șaselea raport de sustenabilitate aferent anului 2022. Raportul reflectă activitatea companiei și analizează impactul de mediu, economic și social pe care aceasta îl generează.

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ