13 Mar 2024

Profesioniștii din departamentul de Resurse Umane sunt așteptați, pe 15 martie 2024, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde va avea loc o nouă ediție a conferinței „Tomorrow@work”.

28 Feb 2024

Reprezentanții sectorului imobiliar din România sunt așteptați, pe 4 martie 2024, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel din București, unde va avea loc cea de-a XVIII-a ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”.

09 Jan 2024

Angajatorii, liderii și specialiștii în resurse umane sunt invitați, miercuri, pe 7 februarie 2024, la o nouă ediție a conferinței ReSource by OLX Locuri de Muncă, unul dintre cele mai importante evenimente de HR ale anului, ce va avea loc la Hotel Radisson Blu din București.

12 Dec 2023

BusinessMark invită specialiștii în fiscalitate la conferința „Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2023, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2024”, ce va avea loc pe 15 decembrie 2023, la București și online.

15 Nov 2023

Pe 22 noiembrie 2023, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge la Sibiu. Conferința va reuni, la Hotel Ramada, 12 specialiști români și internaționali, care vor aborda provocările cu care se confruntă departamentele de HR atunci când vine vorba de atragerea și păstrarea talentelor în organizație. Cum arată un brand de angajator de succes, în contextul în care avem pe piața muncii cinci generații cu experiențe, nevoi, așteptări și abilități diferite?

15 Nov 2023

Pe 20 noiembrie 2023, BusinessMark organizează la București și online evenimentul „Tax & Finance Forum”, în cadrul căruia specialiști din cele mai importante companii de consultanță din România vor aborda cele mai importante aspecte și noutăți legislative cu impact fiscal, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi.

14 Nov 2023

BusinessMark organizează pe 16 noiembrie 2023 conferința anuală „SHIFT. Business Transformation and Change Management Conference”, la Hotspot Workhub din București și virtual. În cadrul acestui eveniment, ce se va desfășura în format virtual, specialiști din domeniu vorbesc despre impactul pe care ritmul accelerat al schimbărilor îl are nu doar asupra oamenilor, ci și asupra organizațiilor.

30 Oct 2023

Pe 2 noiembrie 2023, BusinessMark invită specialiștii de resurse umane din Timișoara la conferința „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”. Conferința va reuni, la Iulius Congress Hall, profesioniști din domeniu, pentru a discuta despre brandul de angajator care, în ultimii ani, a devenit un element diferențiator în atragerea și retenția talentelor de top.

30 Oct 2023

Pe 1 noiembrie 2023, BusinessMark organizează la Timișoara evenimentul „CFO Conference”, dedicat directorilor financiari locali. Specialiști din domeniu se vor reuni la Iulius Congress Hall, pentru a discuta despre cum poate un CFO să gestioneze scenariile de risc, într-un mediu volatil, dominat de blocaje la nivel de supply chain, costuri ridicate, inflație, creștere a dobânzilor, instabilitate regională. În acest context actual provocator, cum pot organizațiile să devină reziliente, păstrându-și, totodată, ochii la viitor?

04 Oct 2023

Într-o lume în continuă schimbare, unde angajații, clienții și investitorii sunt tot mai atenți la impactul pe care mediul de business îl are asupra societății și planetei, este momentul să ne oprim și să reflectăm asupra direcției în care se îndreaptă organizațiile. În acest context, pe 6 octombrie 2023, BusinessMark vă invită la conferința „Positive Business - a talk about ESG, sustainability, and positive impact in business”, în cadrul căreia specialiști din domeniu vor vorbi despre ce reprezintă un business agil și responsabil și cum arată axa binelui la nivel corporate.

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ