Festivalul Johann Strauss, editia a XX-a 202303 Jan 2023

DeBizz Magazine va invita la cea de-a 20-a ediția aniversară a Festivalului Johann Strauss care va fi marcată printr-un Concert Extraordinar susținut de Orchestra Filarmonicii George Enescu sub bagheta marelui dirijor Constantin Grigore, sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 18:30, pe scena Ateneului Român. Biletele sunt disponibile in reteaua EVENTIM : https://www.eventim.ro/ro/bilete/festivalul-johann-strauss-bucuresti-ateneul-roman-600843/event.html

 

 Festivalul își va încânta publicul cu muzica vivace și în același timp nostalgică din vastul repertoriu al familiei Johann Strauss și al contemporanilor săi.

Cea de-a 20-a ediția aniversară a Festivalului Johann Strauss va aduce în fața publicului piese care nu sunt atât de des interpretate, deoarece opera completă a lui Strauss include pe lângă valsuri, și polci, cvadrile și alte dansuri. Totodată, vom onora centenarul marelui compozitor György Ligeti, dar și aniversarea a 170 de ani de la nașterea compozitorului român Ciprian Porumbescu, sărbătorită în 2023 în România și în întreaga lume.

 

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ