Festivalul Johann Strauss – Ediția XXI13 Jan 2024

Continuând tradiția Concertului Extraordinar de Anul Nou de la Viena, Fundația Teaha împreună cu publicațiile TheBizz si DeBizz Magazine au plăcerea să vă invite la cea de-a XXI-a ediție a Festivalul Johann Strauss care aduce în prim plan un concert de excepție susținut de Orchestra Filarmonicii George Enescu, sub bagheta talentatului dirijor Constantin Grigore. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 ianuarie, începând cu ora 18:30, pe scena prestigiosului Ateneu Român.

Festivalul își propune să încânte publicul cu o selecție muzicală vibrantă și, în același timp, plină de nostalgie, preluată din vastul repertoriu al familiei Strauss și al contemporanilor săi. Cea de-a XXI-a ediție a acestui festival aduce în prim-plan piese rar interpretate, oferind publicului o incursiune captivantă în universul muzical al lui Johann Strauss și al altor compozitori din aceeași perioadă.

Anul 2024 marchează o dublă celebrare, comemorând 125 de ani de la trecerea în eternitate a lui Johann Strauss II și sărbătorind 200 de ani de la nașterea ilustrului compozitor Anton Bruckner. Prin această ediție, ne propunem să aducem în lumină nu doar celebrele valsuri, ci și polci, cvadrile și alte dansuri, subliniind diversitatea bogată a creațiilor muzicale ale epocii.

Vă invităm cu căldură să fiți alături de noi la acest eveniment de excepție! Experimentați bucuria muzicii într-o seară deosebită, plină de eleganță și rafinament.

Vă așteptăm la concert !

Biletele sunt disponibile în rețeaua EVENTIM sau la următorul link: https://www.eventim.ro/ro/bilete/festivalul-johann-strauss-bucuresti-ateneul-roman-554921/event.html

 

*Se recomandă ținuta de seară.

 

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ