Retailerul Hugo Boss, unul dintre liderii pieței premium de fashion, va deschide în ansamblul mixed-use Palas Iași primul său magazin din afara Capitalei, pe o suprafață de peste 200 mp.

„Hugo Boss este un brand foarte apreciat la nivel mondial, iar faptul că Palas Iași este prima alegere a acestuia de a-și extinde rețeaua în afara Capitalei reprezintă o certificare a maturității proiectului și a impactului pe care îl are asupra întregii regiuni. De asemenea, dorința noastră este de a le oferi ieșenilor acces la o varietate cât mai mare de branduri high end și de a le pune la dispoziție, în mod constant, noi experiențe de shopping. Și de această dată suntem convinși că Hugo Boss, marcă ale cărei articole se remarcă prin design și calitatea materialelor folosite va ajunge pe lista magazinelor preferate de clienții noștri”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Noul magazin Hugo Boss, al patrulea din România, include articole vestimentare pentru bărbați, încălțăminte și accesorii. Hugo Boss, unul dintre liderii segmentului premium și de lux de pe piața globală de îmbrăcăminte, are sediul în Metzingen (Germania), iar la nivel global este prezent în peste 100 de țări.

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă cea mai mare investiţie de regenerare urbană din regiunea de nord-est a țării, în valoare de peste 310 milioane de euro. Situat în centrul Iaşului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din România şi include peste 270 de magazine, opt clădiri de birouri clasa A (peste 130.000 mp), un centru de evenimente cu patru săli premium, un hotel de 4*, restaurante și cafenele tematice, parc de 5 hectare, carusel și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri.

În acest an, în Palas Iași se vor inaugura alte patru locații în premieră pentru regiune. Ansamblul înregistrează anual peste 20 milioane de vizite, inclusiv din Republica Moldova.