Kaufland România inaugurează joi, 10 august, un magazin în nordul capitalei, în cartierul Pipera.  Acesta este hipermarketul cu numărul 21 în București și al 169-lea la nivel național.

Situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, magazinul este construit pe o suprafață totală de aproape 5.800 metri pătrați, cu un spațiu de vânzare de 3.200 metri pătrați. 

Prin deschiderea noului magazin, Kaufland creează 80 de locuri de muncă noi.

Pentru clienții care vin cu mașina la cumpărături, noul hipermarket pune la dispoziție peste 200 de locuri de parcare, dintre care 9 pentru persoanele cu dizabilități și 6 pentru părinți. Clienții au la dispoziție și cinci locuri cu acces la stațiile de încărcare a mașinilor electrice și rastele pentru biciclete.

Galeria comercială oferă acces la diverse magazine și servicii, precum centrul de înfrumusețare Doctor Skin, farmacia Dr. Max, farmacia veterinară Veterra sau Vanilla-Jerk, de unde clienții vor găsi mâncare gătită de tip fast-food, produse de cofetărie și cafea artizanală.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul hipermarket este prevăzut cu sisteme de reciclare.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 169 de magazine în România.