-155 de metri înălțime - 27 de etaje - birouri, magazine, centru de conferințe și centru medical în aceeași clădire - facilități pentru angajați - 13.000 de locuri de muncă - "clădire verde" înconjurată de un parc.

Subsol și parter - magazine, restaurante și cafenele tematice. Etajul 1 - centrul de conferințe. Două etaje de mezanin - centru medical cu multiple specializări. Alte 24 de niveluri - spații de birouri premium. Aceasta este "harta" verticală a United Business Center 0 (UBC 0), cea mai înaltă clădire de birouri din România, parte a Iulius Town Timișoara, primul proiect cu destinație mixtă din vestul țării. Construcția este în plină desfășurare și avansează rapid. Clădirea este programată să fie livrată în ultimul trimestru al anului 2020.

Cel mai spectaculos punct de belvedere din Timișoara

Un proiect "amețitor", datorită înălțimii și dimensiunii etapelor de dezvoltare. Cu o suprafață construită de 77.000 mp, UBC 0 înseamnă o cantitate impresionantă de materiale. Pentru construcția clădirii au fost folosiți 43.500 de metri cubi de beton și 1.700 de tone de oțel structural. Au fost necesare 280 de piloni pentru a susține clădirea. Clădirea este acoperită cu o fațadă de sticlă de 26.000 de metri pătrați pentru a asigura un nivel ridicat de lumină naturală, permițând în același timp o vedere a panoramei Timișoarei din orice unghi. Spațiile spațioase de tip open space, care ajung până la 2.000 de metri pătrați, spațiile fără coloane interioare, cu echipamente și tehnologii de ultimă generație și soluții eficiente din punct de vedere energetic sunt punctele forte ale clădirii UBC 0.

UBC 0 este conceput pentru a simplifica rutina zilnică a persoanelor din birourile premium. Centrul de conferințe va fi dedicat segmentului corporatist și va include șapte săli pentru seminarii, congrese și sesiuni de formare cu până la 220 de participanți. O componentă unică este centrul medical, care va funcționa pe o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați. Acesta va fi cel mai mare de acest tip din vestul țării.

Parc, servicii dedicate și acces la facilități într-un proiect cu utilizare mixtă.

UBC 0 este o "clădire verde", proiectată și construită în conformitate cu standardele internaționale de sustenabilitate. Acesta dispune de dușuri și vestiare pentru cei care merg cu bicicleta la birou, care are, de asemenea, 800 de locuri de parcare dedicate. Angajații sunt conectați la natură, deoarece au acces direct la parcul cu arbori maturi, lac, zone de relaxare, piețe și atracții de agrement.

Ca parte a unei facilități cu utilizare mixtă, UBC 0 implementează conceptul "Well Being" și oferă un echilibru perfect între viața profesională și cea privată. În imediata apropiere, angajații au acces la cel mai mare spațiu comercial din afara Bucureștiului, cu o suprafață de 120.000 mp și 450 de magazine, acces la servicii care includ facilități publice, grădiniță și școală primară, centru de fitness, concept de cinema VIP, food court, restaurante și cafenele cu meniuri "business lunch" și alte facilități. Există, de asemenea, un program de loialitate care oferă reduceri de până la 30% la magazinele din Iulius Town. Din ultimul trimestru al anului 2020, UBC 0 va oferi 52.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Împreună cu cele trei clădiri de birouri deja funcționale, UBC 0 va forma un cartier de afaceri de peste 100.000 de metri pătrați, creând 13.000 de locuri de muncă. Iulius Town este o investiție de peste 442 de milioane de euro realizată de IULIUS și Atterbury Europe.