IntelGlobalis, creatorul platformei X Party & Networking, platforma sinonimă cu cele mai importante evenimente de networking din România lansează un serviciu dedicat de business networking pentru antreprenorii din România.

“Avand in vedere contextul epidemiologic ce a dus la interzicerea sau restricționarea severă al evenimentelor de business networking din România cât și majorității întâlnirilor de afaceri în persoana, există o nevoie stringentă de interacțiune și comunicare între entitățile economice si nu numai.

În vederea restartării economiei, este nevoie de redeschiderea oportunităților de cunoaștere, colaborare și parteneriat între antreprenori în vederea restaurării canalele de comunicare și redarea încrederii în economie.

În acest context, IntelGlobalis lansează serviciul de “Networking Dedicat” prin care dorim să ne aducem contribuția la rezolvarea unor provocări importante, precum facilitarea comunicarii de business C-Level. “ a declarat Florin Bugnar, CEO IntelGlobalis

 

 

 

 

 

Networking-ul dedicat vine în sprijinul managerilor de firme prin scurtarea timpului necesar dezvoltării parteneriatelor de afaceri precum și optimizarea costurilor de achiziție a clienților/furnizorilor.

Serviciul de Networking Dedicat este structurat sub forma unui pachet de servicii personalizate de consultanță în elaborarea strategiilor de achiziție a noilor parteneriate, antrenamentul managerilor în tactici de business networking cât și facilitarea întâlnirilor cu persoanele vizate.

Cui se adresează serviciul de Networking Dedicat?

Serviciul de Networking Dedicat se adresează în principal managerilor de firma, a persoanelor angajate în poziții din C-Level (CEO, CFO, CTO, directori generali, președinți de organizații patronale/profesionale, a.s.m.d).

“ Ca și un beneficiar al pachetului Networking Dedicat de la IntelGlobalis, pot sa recomand cu încredere acest serviciu de consultanta pentru managerii care doresc sa isi dezvolte abilitățile de relationare inter-disciplinara, si deopotriva sa își optimizeze timpul necesar în dezvoltarea parteneriatelor de afaceri prin facilitarea accesului direct cu persoanele de decizie vizate”, a declarat Ionel Blanculescu, fost Presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Bancare si fost Ministru al Controlului.

Odata cu lansarea serviciului de Networking Dedicat si in contextul Parteneriatului pentru Investitii Transilvania s-a realizat un protocol de colaborare pentru cel mai nou instrument  pentru salvarea companiilor romanesti afectate de  transferul crizei Covid-19 in domeniul economic, instrument lansat de Blanc Alliance Public Affairs, reprezentata de Domnul Ionel Blanculescu. Acest instrument denumit  BUSINESS RECOVERY OPERATIONS, (BRO) dupa denumirea statuata la nivel mondial, va fi operationalizat la nivel de Cluj si Transilvania in parteneriat cu IntelGlobalis si urmareste sa permita Organizatiei, IMM sau Companii Mari/Foarte Mari, sa revina partial sau total in situatia anterioara crizei si sa-si reduca riscurile de pierderi si afectare reputationala, iar odata cu aceasta sa-si imbunatateasca operatiunile concomitent cu scaderea aspectelor care au condus la starile de urgenta.

BRO se refera la Managementul de Criza, Securitatea Angajatilor, Locatii de lucru alternative, eventuale Relocari, Restructurare Structurala, Repozitionare, Redefinire Linii de Business, Refacere/Reconsiderare Piata in Amonte si Aval, Furnizori si Clienti, Expansiune/Restrangere piete, in functie de situatia interna si internationala.

 

Networking Dedicat de la IntelGlobalis gasiti pe site-ul www.networkingdedicat.ro